2010-04-06

Påskaftonens höjdpunkter


Lovade ju att återkomma med betyg på menyn som vi kapade rakt av från DNs Bengt-Göran Kronstam. De två munsbitarna som vi helt klart kommer att göra igen, en annan påsk är de som kallas Ägg Royal och provensalska ägg. Lite pill som krävde tålamod för man räkna med, men oj oj oj va gott. Perfekt till en liten förrättsbuffé precis som den vi gjorde. Kanske behöver man inte göra lika många grejer som vi, eftersom vi utöver de som Kronstam tipsar om, också gjorde en Västerbottenpaj. Eller så skippar man huvudrätten och äter "bara" buffémat.

I övrigt trotsade vi kylan och blåsten på terrassen på trettonde våningen och satt inbakade i diverse filtar, vinterjackor och halsdukar. Sent blev det, som alltid (förlåt!) och lika trevligt som vanligt hemma hos Krille och Vero (och Kalvin), kanske världens bästa värdpar.

No comments:

Post a Comment