2010-04-28

Fotbollsbilder


Nu samlar vi på fotbollsbilder. Paninis lilla VM-album ska sakta men säkert fyllas med spelare från alla världsdelar. 638 bilder allt som allt, är vad som krävs för ett perfekt album, men att nå dit blir nog i praktiken omöjligt då vi i nuläget endast har en kamrat att byta bilder med: Kalvin. Och Kalvin är bara ett halvår så vi misstänker att hans slipade affärsman till far kommer att sköta byteshandeln.

I brist på svenskt deltagande i VM så är ju inte Zlatan längre den tyngsta bilden att få. Här, i Buenos Aires, känns det självklart att Lionel Messi är dyrgripen som man helst vill ha. Vi har ännu inte lagt vantarna på Messi, men vi har i alla fall Argentinas lagfoto och Man Citys målspottare Carlos Tevez.

Övriga spelare högt på önskelistan: alla argentinare, franska vänsterbackarna Evra och Abidal, samt brasilianska högerbackarna Alves och Maicon (hur blev det så obalanserat, att världens bästa på sina positioner är från samma land?), alla som spelar med Liverpool eller Barcelona, samt alla stiliga Nordkoreaner (vi vill ju se ifall samtliga spelare är slätrakade eller om det finns någon med ansiktsbehåring).

2 comments:

  1. Kul!

    Jag och Pelle samlade bilder till förra VM.

    http://henrik.net/2006/06/07/fotbollsbilder-hittade/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete