2010-03-06

Lördagsnöje

Om man börjar dagen med att lyssna på och göra Melodikrysset, sedan äter underbar yohurt med granola, ananas, kiwi, vindruvor, persika, nötter, dricker färskpressad juice och finfint kaffe på grannkafét och slutligen promenerar längs trädbeklädda gator till El Galpón, då gör man exakt det vi gjorde i förmiddags.

El Galpón är en oas mitt i området Chacaritas, mycket väl värd ett besök. På denna marknad säljs bara ekologiska och organiskt odlade produkter. Mjölk, bröd, grönsaker, vin, sötsaker, böcker, parfym, honung, kött, juice och mycket mer fyller det gamla godsmagasinet, som i sin tur omgärdas av nedlagda järnvägsspår och gamla vagnar. Runt om i gräset står bord tillhörande restaurangen som drivs i samma anda som marknaden. Här ligger också grönsaksland och lekplats.

Nu är det dags att lyssna på nyss släppta Moto boy-plattan och få undan diskberget en gång för alla.


4 comments:

  1. Nedlagda järnvägsspår och gamla vagnar? Vi kommer genast! Kan vi träffas på tisdag? ;-)

    ReplyDelete
  2. Ja men på tisdag har vi faktiskt en lucka. På närmare bestämt tre veckor. Så bara kom!

    ReplyDelete
  3. Det låter helt ljuvligt, vi längtar tillbaks. Imorgon blir det väckarklocka på ringning 05:45 och förhoppningsvis fungerande kollektivtrafik (apropå tågspår och dylikt) för att sedan jobba för första gången på tre långa veckor... Puss på er!

    ReplyDelete
  4. Ååh, saknar er Anna!! Snart kommer våren, glöm inte det!

    ReplyDelete