2010-09-05

MALBA + picada

Efter en timme på Buenos Aires bästa museum MALBA i sällskap med Krille och Kalvin hamnade vi på en kvalitets-parrilla för lunch. Till de två flaskorna Lopez Malbec blev det oxfile i pepparsås för gubbarna, och en spansk omelett för damen i sällskapet. Lillkillen gnagde på baguetter och grisinis och fick även god vaniljglass.

Den goda maten satte igång tankarna, och alla var överens om att det var viktigt att kröna den fina dagen med ännu mer god mat på kvällen. Vi bestämde oss för en rejäl picada, och under aftonen njöt vi av följande hemma hos familjen Picha/Ibarra:

- Jamie Olivers serranoskinktoppade sallad med grillad persika
- fyllda gröna oliver
- hårdlagrad parmesanost
- 2 sorters lufttorkad skinka
- 2 sorters salami
- Samoe-ost
- grisinis
- baguette
- chips
- flera sorters dipp
- cocktailtomater
- soltorkade tomater
- några flaskor rött


No comments:

Post a Comment